Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков даде мнението си след

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков даде мнението си след
Коментари Харесай

Иво Ивков: Тези победи трябва да се превръщат в навик

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков даде мнението си след успеха над ЦСКА - София. “Сините ” се постановиха с 2:0, а съгласно шефът този триумф е бил подобаващ.
 Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия Левски удари ЦСКА-София, Мъри прекъсна още една черна серия
“Абсолютно справедливо, вие какво ще кажете? За мен е справедливо. Взехме ужасно значим мач, благодаря на левскарската общественост, демонстрираха още веднъж доста. Тези победи би трябвало да се трансформират в табиет за нас. Искам да благопожелавам рождения ден, който неотдавна мина, на един огромен футболист на Левски Павел Панов и му обричам тази победа и благопожелавам на неговите близки, защото той не е сред нас към този момент. Взехме мача съгласно мен с непотребни усложнения, можеше да го решим по-рано.

Всичко неименуемо оказва помощ, ние започнахме да растем финансово и преди да дойдат успехите, с помощта на нашата велика общественост. Истинското начало беше февруари месец. Левски като цяло върви по един верен и добър път и хората го усещат. Те виждат какво се случва. Нищо толкоз не се е случило, просто работим и се отдаваме за Левски.

Преди близо 3 месеца имахме постоянна конференция и казахме, че това е развой, той все още продължава. Надявам се да продължи не доста дълго ”, съобщи Ивков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР