Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, заедно със собственика

...
Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, заедно със собственика
Коментари Харесай

Иво Ивков: Левски не е спасен!

Изпълнителният шеф на Левски – Ивайло Ивков, дружно със притежателя на клуба Наско Сираков и маркетинг шефа Пламен Петров, дадоха начало на акцията за възобновяване на членски карти на клуба „ Аз съм Левски ”. Ивков още веднъж даде ясно да се разбере, че Левски не е избавен финансово.

" Откриваме акцията „ Аз съм Левски ” за членски карти. Измина тъкмо година и старта на миналата акция, която се ученча с триумф. Това беше година, изпълнена с големи провокации. Това е явно от резултатите в спортно-технически аспект, както и административно.

Заради тежкото завещание не може да се каже, че клубът е избавен. Искам да кажа, че идната акция ще е тест за силата на левскарския дух и дали може да създадем решителни крачки за финансовото избавление и стабилизиране на клуба.

Тази акция я одобряваме като самобитен избор на доверие по какъв начин се ръководи клуба през последната година. Има вест, които ще бъдат обяснени в елементи. Тази акция ще бъде добре структурирана, с точни дати и събития.



За първи път тя ще бъде в услуга на притежателите на членски карти, с помощта на новите си партньорства. Искам да благодаря на досегашните ни одобрени сътрудници. Пожелавам триумф на всички нас. Показахме през последната година, че можем да се самоиздържаме. Клубът има потребност от своя максимален капитал – нашите последователи ", сподели Ивков. 

Въпрос на образование е ние да управляваме клуба. Обещахме работа и почтеност, което се получава през тази година.

Нашият клубен магазин печели повече отвсякога. Нашият стадион още веднъж се цялостни – имаме междинна посещаемост 12 хиляди Развихме много други начинания.

Направихне съдружие с членски импорт от 200 лв. – „ Левски на левскарите ”. Хората знаят, че подкрепят обичания си клуб. Финансовият резултат е същият като първия. Намален е броят на картите, само че ние даваме по-малко за артикули. Създаде си и едно лъжливо усещане, че Левски е избавен финансово, макар постигнатите резултати.

Левски е в интервал, в който може доста бързо да тръгне обратно. Призовавам хората да не губят своята безрезервност и отдаденост.

Нямаме тематики и въпроси табу. Готов съм да давам отговор за всяка стотинка, която е изхарчена. Преди година сложихме завършек на разточителните покупко-продажби. Заблудата се появи и от дадени изявленията, които рисуваха ярко бъдещето.

Взехме Купата, класирахме се в Европа. Исках да оставя хората малко да се порадват. Сега аламирам, че не може да се каже, че клубът е избавен. Погасихме всички належащи отговорности.

Имаме проект и имаме броени дни да реализираме договорености за наследството, което ни беше оставено от безхаберно ръководство през последните години. Финансово клубът не е потърпевш от отлив на карти. Скоро ще разберем за „ Юнайтед груп ”, приключи изпълнителният шеф на Левски. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР