Изпълнителният директор на летище Пловдив Красимир Пешев проведе среща с

...
Изпълнителният директор на летище Пловдив Красимир Пешев проведе среща с
Коментари Харесай

Qatar Airways базира на летище Пловдив уникално луксозен самолет?

Изпълнителният шеф на летище " Пловдив " Красимир Пешев организира среща с представители на една от най-големите самолетни компании в света Qatar Airways.

Авиокомпанията преглежда опцията да базира аероплан от флотилията си Bombardier 5000 на летището. На срещата беше бележит капацитетът на района в региона на бизнес туризма, опцията за спа и ски дестинации, както и богатото историческо завещание на района.

Подразделението на самолетната компания, отговарящо за бизнес авиацията на Qatar Airways, желае да предложи на своите клиенти отлична опция да посетят международното състезание по футбол, което ще се организира в края на тази година в Катар.

Очаква се в околните дни аероплан на самолетната компания да кацне на летище " Пловдив " и на място да бъдат инспектирани изискванията, които предлага летището.

Самолетът Bombardier Global 5000 е един от най-хубавите шедьоври, когато се приказва за разкош в летенето. Той е планиран по този начин, че в него може да се прави съвсем всичко - от осъществяване на бизнес срещи до релаксиране и развлечение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР