Изпълнителният директор на компанията - генерален спонсор на Левски -

...
Изпълнителният директор на компанията - генерален спонсор на Левски -
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Трудно е да се каже колко точно са задълженията на Левски

Изпълнителният шеф на компанията - общоприет спонсор на Левски - " Палмс Бет " - Лъчезар Петров, гостува в " Студио Дерби " на сътрудниците от " Котаспорт ". Ръководителят разкри значими елементи от моментната финансова обстановка на " Герена ". Петров изрично отхвърли и за раздор в връзките със старши-треньора Станимир Стоилов.

" Предвид насъбраните отговорности, постоянно има възможност да не получи лиценз. Рискът обаче е дребен. Не желая да се извинявам какви отговорности сме заварили. Важното е да работим интензивно за погасяването им.

Няма клуб без отговорности. Трябва да ги обслужваме. В момента ние изискуем по една заплата. Стремим се по всякакъв начин каквото и когато е допустимо да се заплаща.
 Елена Паришева стопира Попето за завръщане в Левски
Елена Паришева стопира Попето за завръщане в Левски

Ивелин Попов е подложен пред сериозен избор

Въпросът кой и по какъв начин позволи Левски да стигне дотук е постоянно отворен и стои на дневен ред. Стартиралата акция за обединяване и възстановяване на обстановката, допуска " синята " общественост да се сплоти. Да, това, което желае Стоилов, би трябвало да излезе нескрито.

Клубът интензивно работи по разнообразни типове отговорности. Когато новото управление встъпи в служба, първите месеци имаше извънредно значими оперативни неща. От месец - месец и половина се работи интензивно да се види на кого какво се дължи и по какъв начин да се обслужва. Надявам се скоро клубът да може да излезе с позитивно развиване по част от тези отговорности.

Чужденците, които си потеглиха напълно неотдавна - Шелис и Зайков - си потеглиха без един лев обвързване. Това е с помощта на диалозите с тях от Иво Ивков и Станимир Стоилов.

Национална агенция за приходите е едно от отговорностите, които са настоящи и би трябвало да се обслужва. Иво Ивков работи интензивно към Национална агенция за приходите. Има отговорности. Има месеци, в които Национална агенция за приходите се обслужва, има и необслужени месеци. Трудно е да се каже какъв брой тъкмо са отговорностите на Левски. Има суми, които са с падеж след 2-3 години, тъй че мъчно може да се каже.
 Филип Кръстев потегли по стъпките на Спиерингс
Филип Кръстев потегли по стъпките на Спиерингс

Вкара още при дебюта си за Левски

Надявам се скоро да има позиционирани на стадиона още марки на компании, които ще оказват помощ на Левски. Сигурен съм, че ще намерим доста съидейници за нашите акции.

Предлагането на акции за нашата акция приключи сполучливо. Възможно е увеличението на капитала да докара до по-добри вести и за Левски.

Отношенията ни с Левски са разказани в контракти. Държим всичко да е на ярко. Ние преизпълняваме договорните си връзки. Правим всичко по силите си да обслужваме отговорностите ", съобщи Лъчезар Петров.
 Време е за третия търг с екип на футболист на Левски
Време е за третия търг с екип на футболист на Левски

Фланелката е на Филип Кръстев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР