Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация Бойко Рановски очаква,

...
Изпълнителният директор на Изпълнителна агенция Автомобилна администрация Бойко Рановски очаква,
Коментари Харесай

Бойко Рановски: Не виждам как оставката ми ще промени нещата

Изпълнителният шеф на Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " Бойко Рановски чака, че със съответните експертизи ще бъдат открити механизмите за злополуката на „ Струма “ аргументите за нейното настъпване. Важно е да се откри дали рейсът се е запалил след удара в мантинелата или преди самия удар, сподели той пред Българска национална телевизия. 

Основната причина за огромния брой жертви е пожарът и за това е значимо да се откри дали пожарът в рейса е зародил преди или след удара в мантинелата, изясни Рановски.
Би Би Си: Трагедия с ваканционен рейс порази младата македонска нация
В Северна Македония знамената са спуснати на половина през днешния ден, защото страната реагира с потрес, комплициране и тъга на автобусната злополука...

Той уточни, че подобен случай не е имало в никакъв случай и Рановски се надява истината да излезе бързо нескрито. По информация на очевидци водачът е почивал при започване на Автомагистрала „ Струма “ на бензиностанция и случаят е зародил след 30-ия километър на автомагистралата. Рановски е на мнение, че би трябвало водачите да са се сменили на почивката. Няма причина водачът да не е отпочинал и 30 км по-късно да е зародил случаят. 

Има варианти да бъдат манипулирани данните от тахографа с ограничителите на скоростта. Проверки за това какво има в багажника на рейсовете се вършат на автогарите преди потегляне или идване на рейсовете, добави Рановски. 

Бойко Рановски увери, че се прави всичко допустимо да се вкара ред в автобусните транспорти, като той не вижда какво ще промени нещата с една оставка, в случай че я подаде. Трябва да променим имиджа на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “, а това, което се опитваме да създадем, не се харесва на доста хора, акцентира той.

Според Рановски това, което прави Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " очевидно не се харесва на някогашни чиновници в организацията, които се пробват да въздействат на дейностите на организацията. ИААЛ има надзор на пътя, в предприятия за транспортни транспорти, в образователни центрове, в пунктове за механически прегледи. Надяваме се, че това, което вършим е вярно и вървим в вярната посока, с цел да подкрепя бизнеса и жителите, а не да пречи, сподели още Рановски. 
Следовател се усъмни за какво толкоз бързо е изгорен рейсът на Автомагистрала " Струма "
Оставам с усещане, че този пожар е бил доста къс и с доста висока температура. Един рейс от подобен тип и серия са му нужни 4-5...

Още:

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР