Изпълнителният директор на Интер - Джузепе Марота, сподели очакванията си

...
Изпълнителният директор на Интер - Джузепе Марота, сподели очакванията си
Коментари Харесай

Бепе Марота: Знаем, че мечтите могат да се сбъднат

Изпълнителният шеф на Интер - Джузепе Марота, показа упованията си за идния заключителен мач от Шампионската лига против Манчестър Сити. Той е безапелационен, че неговият тим няма да излезе като жертван и ще се бори до последно за крайния триумф макар класата на противника.

„ Заслугата, че стигнахме до финала, е на първо място на нашия треньор. Въпреки рецензиите и натиска, който беше извършен върху него, той съумя да изпъкне този сезон. Във футбола не постоянно има връзка сред огромните финансови разноски и успехите. Манчестър Сити заслужаваше да стигне до финала, те са един от най-мощните клубове във връзка с стопанската система. Ние обаче желаеме да се състезаваме с тях за успеха. Красотата на футбола е, че прогнозите може да не се осъществен. Всеки знае кой е любимецът, само че ние желаеме да създадем положително усещане и знаем, че фантазиите могат да се осъществен “, цитира Football Italia Марота.

Финалният конфликт в Шампионската лига сред Интер и Манчестър Сити е на 10 юни (събота) в Истанбул и стартира от 22:00 българско време.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР