Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота се надява, че клубът

...
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота се надява, че клубът
Коментари Харесай

Директор на Интер: Надяваме се да играем с Милан на финала

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота се надява, че клубът ще срещне сънародниците си и градски противници от Милан във финала на Шампионската лига. Двата тима от Милано се класираха за четвъртфиналите в шампионата.

“Щастливи сме, че се класирахме за идната фаза и желаеме да продължим напред. Двубой против Милан би бил трогателен. Всички ще приказват за това и ще бъде отразено в целия свят, само че по-добре дербито да бъде в Истанбул на финала “, разяснява Марота в изявление за италианския вестник “Гадзета дело Спорт ”.

“Това би било историческо. Бих желал да кажа на Милан, че ще се забележим на финала. Дали ще бъде Милан или различен клуб обаче, най-важното за нас е да сме здрави и да стигнем до идващите мачове без травми. Нашият отбор постоянно ни дава опция да гледаме напред към бъдещето с оптимизъм, без значение от съперника “, сподели още Джузепе Марота.

Отборът на Интер завоюва две от трите милански дербита през сезона, само че бе отстранен последните два пъти, когато се срещна с градския противник в Шампионската лига през 2003-а и 2005 година.
 Италия е с три тима на четвъртфиналите в Шампионската лига за пръв път от 17 години Италия е с три тима на четвъртфиналите в Шампионската лига за пръв път от 17 години
“Най-важното е да върнем италианския футбол там, където принадлежи. Италианските тимове се смъкнаха в ранглистата на УЕФА в последно време, само че завръщането е ужасно нещо за нас. Жалко беше, че пропуснахме Мондиал 2022, само че наличието ни в Шампионската лига е чудесно “, добави Марота.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР