Изпълнителният директор на Future Health за България – Вили Пападопулу

...
Изпълнителният директор на Future Health за България – Вили Пападопулу
Коментари Харесай

Future Health и медицински център „Афродита“събраха наградите за качествено здравеопазване

Изпълнителният шеф на Future Health за България – Вили Пападопулу – наградена с влиятелна премия

Future health е най-голямата тъканна банка във Англия и една от най-големите в света. Компанията се смята за знак на качество в областта на стволовите кафези в международен мащаб. Тя е отличена и с премия – самопризнание от кралицата на Англия.

Лидерството на компанията в България и Европа им донесе оценки на церемония вечерята в хотел Интер Континентал в наличието на известни политици и хора от бизнеса, отпред с госпожа Ива Митева Заместник ръководител на47-то национално заседание.

С съвременен образ и две изцяло упълномощени лаборатории в Англия и Швейцария, Future Health разполага с извънреден екип от експерти, които са специализирали в областта на генетиката, съхранението на стволови кафези от кръвта и тъканта на пъпна шнур, също по този начин и от млечен зъб.

Доверието и човечността са преди всичко в екипа на Future Health за България. По този метод те съумяват да оказват помощ на стотици фамилии, които се нуждаят от най-съвременни лекувания и технологии в здравната област.

Наградата за „ 20 години европейски водач в тъканното банкиране” е опция да отпразнуваме тези изключителни достижения, които трансформират живота на нашите пациентите”- съобщи Вили Пеева -Пападопулу- изпълнителен шеф на Future Health за България.

Вили Пеева-Пападопулу, създател и съсобственик на медицински център „ Афродита “, е основната административна фигура, която с убеденост и изисканост управлява клиниката. Това е повода тя да бъде отличена с премия от журито. МЦ „ Афродита “ е сътрудник на Future Health от 2010г.

Както всички носители на Европейски награди в медицината, по този начин и екипът на клиниката са хора, чиято професионална кариера е образец за превъзмогване на провокациите и реализиране на триумфи. Те са тези, които посредством старания, увереност и творчество са спечелили справедливо самопризнание. МЦ „ Афродита “ е отличен образец за това.

Клиниката има за цел да дава първокласна здравна грижа в областта на репродуктивната медицина. Отличните достижения на компанията и налагане на нововъведения в лекуването на репродуктивни проблеми, разрешиха на МЦ „ Афродита “ да е един от най-хубавите центрове за лекуване на неплодородие на Балканите.

Вили Пеева – Папдопулу е правист. Работи в областта на опазването на здравето от 2004г. Тя е и изпълнителен шеф на МЦ „ Афродита “ още от самото му основаване. Вили Пеева – Пападопулу приказва пет езика, омъжена е и има три деца.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР