Изпълнителният директор на европейския самолетопроизводител Еърбъс (Airbus) Том Ендерс обяви,

...
Изпълнителният директор на европейския самолетопроизводител Еърбъс (Airbus) Том Ендерс обяви,
Коментари Харесай

Еърбъс активира плановете си за извънредни ситуации заради Брекзит

Изпълнителният шеф на европейския самолетопроизводител Еърбъс (Airbus) Том Ендерс разгласи, че консорциумът е задействал проектите за изключителни обстановки, откакто желанията на английското държавно управление за излизане от Европейски Съюз наподобява се " разнищват ", съобщи Ройтерс.

Публикуваната от английското държавно управление Бяла книга е била стъпка в вярната посока, само че последвалите събития са трансформирали тази позиция, разяснява Ендерс пред публицисти на авиоизложението във Фарнбъро. В резултат Еърбъс е почнал да задейства проектите си за изключителни обстановки, което значи да се основат " буферни ресурси ", тъй че производството да може да продължи, каквито и да са връзките сред Англия и Европейски Съюз след Брекзит през март 2019 година.

Според Бялата книга, която бе оповестена предходната седмица " Лондон желае да бъде основана нова зона за свободен продан на артикули за поддържане на търговия " без търкания " от двете страни на Ламанша. Тази зона има за цел, посредством въвеждането на " опростена митническа договореност ", да се избегне " твърда граница сред Северна Ирландия и Република Ирландия ".

Секторът на услугите пък ще е предмет на ново съглашение, което ще даде на Англия " свободата да проправи личния си път в най-важните браншове на стопанската система си ". Правителството обаче признава, че при услугите такова съглашение ще сътвори " повече бариери " от сегашната обстановка и ще лиши финансовите институции от европейския им паспорт, който им разрешава да работят без ограничавания на континента./
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР