Изпълнителният директор на Дарик радио Христо Христов връчи грамотата Политик

...
Изпълнителният директор на Дарик радио Христо Христов връчи грамотата Политик
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев получи отличието „Политик на годината” за 2022 г., връчван традиционно от екипа на Дарик радио

Изпълнителният шеф на Дарик радио Христо Христов връчи грамотата „ Политик на годината ” на президента Румен Радев. Призът се връчва на водач, за който екипът на медията смята, че има най-голямо въздействие за политическия живот в страната за миналата година.



Президентът благодари за получената премия и изрази вяра следващата година наградата да бъде връчен на политик, който е съумял да извърши предизборните си обещания.

„ Благодаря за това отличие, въпреки че, в случай че би трябвало да бъда прям, то не може да ме зарадва същински, тъй като в тази сложна политическа година чаках повече политици да се стремят към него. Разбира се, в случай че приемем, че политиката е израз на осъществявания дълг към обществото и Конституцията. Искам да си пожелаем следващата година тази премия да бъде връчена на български политик, който е отстоял и извършил предизборните си обещания, които занапред ще стартират да валят към българското общество ”, съобщи президентът Радев.



„ За 2022 година това е водачът, който с дейностите си в най-голяма степен е бил водещ фактор както за политиките във вътрешнополитически и публичен проект, по този начин и за установяване за пътя, по който страната поема. Екипът на Дарик радио не е орган, който дава оценки, само че отразявайки и анализирайки събитията всеки ден, регистрира обстоятелствата. Фактите за въздействие за протичащото се в политическия и публичния живот в страната. Екипът на медията дефинира, че за 2022г. това е президентът на България – Румен Радев, сподели програмният шеф Констанитн Вълков.

Припомням, че през 2021 година оценката „ Политик на гадината ” бе връчено на съпредседателя на „ Продължаваме промяната ” и някогашен министър председател Кирил Петков. През 2020 година с него бе почетен водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Сред получилите наградата през миналите години са още Кристалина Георгиева, българскитеевродепутати Ангел Джамбазки,Андрей Ковачев,Искра МихайловаиСергей Станишеви други

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР