Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) - Алексей Киричек излезе с

...
Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) - Алексей Киричек излезе с
Коментари Харесай

Алексей Киричек говори открито за сътресенията в Ботев

Изпълнителният шеф на Ботев (Пловдив) - Алексей Киричек излезе с публично изказване във връзка с разтърсванията в клуба. Киричек засегна няколко наболели тематики, измежду които са нападението над заведение на ръководителя на съдружие " ПФК Ботев Пловдив " Борис Гиздаков на 21 декември, случая с мърчандайзинг мениджъра Божидар Караджов, както и случая сред строителя на стадион " Христо Ботев " Илиян Филипов и фена на " канарчетата " Велизар Цолакидис.

Алексей Киричек прикани за поддръжка от " жълто-черната " общност, с цел да оказват помощ за връщането на нормалността в клуба и " борбата да бъде доведена до края ".

Ето цялото изказване на Алексей Киричек:

" Уважаеми Ботевисти,

В последните над шест месеца ставаме очевидци на гневна офанзива против нашия клуб. Дойде миг, в който не можем да повече да стоим и да гледаме безучастни, изключително когато клубът, тимът и цялостното ни показване бележат напредък.

Напоследък станахме очевидци на физическа експанзия против длъжностно лице, изпълняващо служебните си отговорности. Унижението и болката бяха преглътнати към оня миг в името на запазването на положителния звук с нашия някогашен сътрудник. Но това не даде резултат.

Нещата се задълбочиха с дейности като прекъсване на асансьорите на стадиона, слагането на бариери в бранш А и ремонт на турникетите, персонално закупени от господин Зингаревич.

Нямаше по какъв начин да подминем и оскверняването на персоналния парцел на ръководителя на миноритарния притежател. Акт, който ясно сподели офанзивата, както към членовете на съдружие ПФК Ботев, по този начин и към Ботев Пловдив и в частност притежателя Антон Зингаревич. Акт, след който изразихме поддръжката си към цялото жълто-черно общество, което желае да поддържа връщането на нормалността в нашия клуб.

Умишлено спестяваме и дейностите, осъществени против лица, които оказват помощ безкористно за развиването на Ботев Пловдив, защото самите те не желаят лъжите и клеветите да обиден техните фамилии.

Кулминацията на безспирните подли офанзиви беше осъществена на 10.02.2024г., когато в изискванията на рецидив беше посегнато на един от най-върлите и безкористни почитатели на нашия клуб.

Искаме ясно да изразим позицията си за поддръжка към всеки един почитател, който бива притискан, унижаван, обичай и репресиран освен на територията на стадион Христо Ботев, само че и отвън нея.

След въпросните дейности, доказателствата, за които са предадени на правоохранителните органи, беше посегнато и на електрозахранването на стадиона за да бъдат прикрити доказателствата за това.

Вярваме, че България е правова страна, част от огромното европейско семейство, където се изповядват полезности и разбирания надалеч по-висши от показаните от един кръг от хора, които явно не одобряват развиването на нашия клуб.

Ще продължим да се борим за връщането на нормалността в нашите среди, като се надяваме с поддръжката на цялата жълто-черна общност да доведем тази борба до край. Нека дружно да създадем по този начин, че славната история на нашия обичан тим стане притежание на всички освен в България и Европа. Нека дружно да продължим да пишем историята си ".
 Ботев (Пд) възобнови тренировки, двама играчи се приготвят на омекотен режим
Ботев (Пд) възобнови тренировки, двама играчи се приготвят на омекотен режим

Ето кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР