Изпълнителният директор на Ботев Ангел Палийски е изразил готовност да

...
Изпълнителният директор на Ботев Ангел Палийски е изразил готовност да
Коментари Харесай

Серия оставки се оказаха висящи в "Ботев" преди мача с "Левски"

Изпълнителният шеф на " Ботев " Ангел Палийски е изразил подготвеност да подаде оставката си. Освен него още четирима души са създали същото по време на общото заседание на Сдружение " ПФК Ботев ", което се организира часове преди мача с " Левски ".

На съвещанието са участвали или са били показани 85 от общо 120 членове на организацията. Пред тях ръководителят на сдружението Апостол Апостолов е прочел мейл от Палийски, в който се оповестява позицията му.

" Решението по моята оставка ще бъде взето от УС на сдружението. Аз съм подготвен да си подам оставката, в случай че аз съм ябълката на раздора в " Ботев ", сподели Палийски, представен от plovdivderby.com.

Заявка да подаде оставката си са създали Апостолов, както и членовете на УС на сдружението Борис Гиздаков, Теодор Бочев и Божидар Божилов.

Преди дни ентусиастите от Клуба на последователите на " Ботев " Пловдив (КПБП) и фракцията " Бултрас " оповестиха, че смъкват доверието си към управлението на клуба. В основата им е казусът към стадион " Христо Ботев ".

Веднага след спечелването на Купата на България - преди повече от три месеца - Палийски съобщи, че " до дни " " Ботев " ще има нов притежател в лицето на " почитан предприемач ". До момента това не се е случило, а съгласно информациите интерес към акциите на клуба няма.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР