Изпълнителният директор на Boeing Дейв Калхун заяви, че открития проблем

...
Изпълнителният директор на Boeing Дейв Калхун заяви, че открития проблем
Коментари Харесай

Boeing не се отказва от увеличаването на производството на 737 Max, въпреки открития дефект

Изпълнителният шеф на Boeing Дейв Калхун съобщи, че открития проблем с частите на новите самолети 737 Max няма да попречи на проектите на компанията за увеличение на производството на най-продавания аероплан в света тази година, оповестява CNBC.

Наскоро от Boeing разкриха проблем с две от няколко скоби в задната част на някои от самолетите 737 Max, в това число в най-популярния модел Max. От компанията оповестиха, че това евентуално това ще докара до понижени доставки.
 Снимка 477683
Източник:

Гигантът не трансформира графика си с доставчиците, в това число " предстоящите нараствания на ставките ", съобщи Калхун на годишната среща на акционерите.

" Освен това Boeing се усеща удобно да държи спомагателен ресурс от доставки за самолети, тъй че нашата верига за доставки да поддържа темпото си ", добави Калхун.
 Boeing ще създава и доставя и бойни хеликоптери - за армията на Съединени американски щати и за други страни
Boeing ще създава и доставя и бойни хеликоптери - за армията на Съединени американски щати и за други страни

Каква е договорката

Последният открит проблем при самолетите се появи, тъй като самолетните компании са нетърпеливи да получат нови самолети преди натоварения летен сезон, разясняват авиоексперти. На този декор Boeing възнамерява да усили производството на самолетите си - цел, която се оказва много амбициозна и съществено предизвикателство във времена, в които световната верига за доставки към момента се възвръща от пандемията.

Калхун разяснява, че компанията схваща въздействието на казуса върху доставките на 737 Max и се извини на клиентите си, само че не даде повече детайлности. По думите му казусът не визира дълготрайните дейности на компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР