Изпълнителният директор на Bentley – Ейдриън Холмарк заяви, че първият

...
Изпълнителният директор на Bentley – Ейдриън Холмарк заяви, че първият
Коментари Харесай

Електрическо Bentley с 1400 конски сили ускорява от 0 до 100км/ч за 1.5 секунди

Изпълнителният шеф на Bentley – Ейдриън Холмарк съобщи, че първият електрически модел на марката може да разполага с 1400 конски сили, когато бъде показан през 2025 година. Тази мощ ще разреши извънредно елементарно ускоряване. „ Ако в този момент разполагаме с 650 конски сили с GT Speed, ние ще увеличим това двойно с напълно електрическия модел “, съобщи Холмарк пред Automotive News Europe.
`Електрическо

Той показа още, че ускорението от 0 до 100км/ч е проблем, който основава стеснение и за това би трябвало да има решение. От Bentley са намерили такова като разрешават на лидера да контролира ускорението. Така той може да форсира от 0 до 100км/ч в границите на 2.7 секунди или пък 1.5 секунди.
`Електрическо

Електрическото Bentley ще бъде издигнато на платформата PPE, която можем да открием още при електрическото Q6 E-Tron и Porsche Macan EV. Холмарк показа още, че от компанията ще се опитат да създадат колата да наподобява като стандартен автомобил, а не като електрически подобен.
`Електрическо

През 2020 година от Bentley демонстрираха концепта EXP 100 GT, който разполага с четири самостоятелни места, две огромни порти и елегантен дизайн. Според последните клюки, първият напълно електрически модел на марката ще бъде позициониран в SUV сегмента, само че към момента няма доказана информация, че това ще е по този начин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР