Изпълнителният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер изрази пълната си

...
Изпълнителният директор на Байер Леверкузен Руди Фьолер изрази пълната си
Коментари Харесай

Фьолер изрази пълна подкрепа за Хайко Херлих

Изпълнителният шеф на Байер Леверкузен Руди Фьолер изрази цялостната си поддръжка към старши треньора Хайко Херлих и тима, макар двете загуби в първите два кръг от Бундеслигата. " Аспирините " отстъпиха с 0:2 пред Борусия Мьонхенгладбах и с 1:3 пред Волфсбург вкъщи, а в идващия кръг им следва и тежко посещение на първенеца Байерн Мюнхен.

" Може би има решения, които Херлих не би взел през днешния ден. Но работата му да е в заплаха? След едвам два мача? Има и други тимове с упоритости, които към момента нямат победа, тъй че тази нервност несъмнено ме нервира. Факт е, че всички в клуба би трябвало да вършим по-добре работата си, само че аз имам цялостна религия в треньора и играчите ", съобщи Фьолер пред " Кикер ".

Много експерти в Германия чакаха Байер да се бори за местата в Шампионската лига през този сезон, а някои от играчите в отбора даже обявиха, че " аспирините " ще бъдат главен съперник на Байерн за купата. " Има някои играчи, които приказваха малко повече от това, което е нужно. Моят съвет към тях е да приказват по-малко и да вършат повече на терена ", сподели още Фьолер. Байер Леверкузен е противник на Лудогорец в групите на Лига Европа, като " аспирините " гостуват в Разград незабавно след визитата на Байерн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР