Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов и селекционерът

...
Изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов и селекционерът
Коментари Харесай

Ясен Петров беше гост на детски турнир в Хасково

Изпълнителният шеф на Българския футболен съюз Борислав Попов и селекционерът на националния тим по футбол на България Ясен Петров бяха посетители на финалите на детския футболен шампионат " Богомил Попов " в Хасково през днешния ден, оповестиха от общината. В двудневното съревнование за родени през 2012 година деца участваха осем тима от страната.

" Това е първият формален състезателен конгрес, който се провежда на реновирания стадион " Младост " в южния регионален център. Преди година, когато започвахме, този терен беше трансфорат в една равнища. Благодаря на БФС за партньорство и за това, че ни повярваха и дружно направихме този терен, сподели при откриването на обновеното оборудване кметът на Хасково Станислав Дечев.

Победител в шампионата стана ПФК Левски (Сф), който се наложи на финала над Локомотив (Пловдив) с 2:0. Награди бяха раздадени и за най-хубавите дребни футболисти по постове. за голмайстори и за треньор. Малките сини гении преобладаваха през целия шампионат и завоюваха и четирите си мача на шампионата. Най-напред те разрушиха Арда 1924 (Кърджали) с 10:1, по-късно преодоляха с 4:1 Хасково, а на полуфинала прекършиха Ботев (Пловдив) с 1:0.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР