Изпълнителният директор на Аякс Едвин ван дер Сар коментира 1/4-финалния

...
Изпълнителният директор на Аякс Едвин ван дер Сар коментира 1/4-финалния
Коментари Харесай

Ван дер Сар: Аякс може да отстрани Ювентус

Изпълнителният шеф на Аякс Едвин ван дер Сар разяснява 1/4-финалния конфликт в Шампионската лига, който опълчи клуба му против Ювентус. Холандският отбор е считан за новобранец в този конфликт, само че някогашният вратар, който пази и за двата тима, счита, че амстердамци имат действителен късмет да отстранят италианския първенец.

" Това ще е трогателен конфликт против Юве. Ние сме щастливи, че сме на 1/4-финал. Отборът ни игра на високо равнище против Реал Мадрид и се надявам да повторим същата игра и против Ювентус в Амстердам. Играчите имат вяра в своите благоприятни условия, че могат да отстранят Юве. Имаме млад тим, само че добавихме и задоволително опит с привличането на Тадич и Блинд. Все още сме в Шампионската лига и имаме своите шансове против Ювентус, откакто към този момент победихме Реал Мадрид и играхме чудесно против Байерн ", съобщи Ван дер Сар.

Той приказва и за някогашния си съотборник от Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който в този момент е звездата на Ювентус, само че е контузен и не е несъмнено дали ще може да играе в Амстердам.

" Познавам Кристиано добре. Играхме дружно 4 години. Знам какъв брой бързо се възвръща тялото му и какъв брой е мощен душевен. Той ще направи всичко допустимо да е подготвен за мача, тъй като желае отборът му да продължи напред. Това обаче е задачата и на Аякс. Де Лихт има голямо бъдеще пред себе си ", добави босът.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР