Изпълнителният директор на Ангел Петричев говори след поражението на орлите

...
Изпълнителният директор на Ангел Петричев говори след поражението на орлите
Коментари Харесай

Петричев: Очевидно ни е необходимо още време

Изпълнителният шеф на Ангел Петричев приказва след провалянето на " орлите " с 3:4 от ЛАСК в дуел от Лига Европа.
" Не е приятна загуба, като всяка една загуба. Но пък една загуба, която сподели много неща и на база, на която, можем да си създадем много заключения - някои отрицателни, някои позитивни. Според мен би трябвало много работа и доверие в тези момчета, които демонстрираха, че имат качества и темперамент. Показаха, че имат капацитет да бъдат фактор на огромната европейска сцена.

Очевидно ни е належащо още време да свършим много работа, само че тези момчета имат доста капацитет в себе си. Въпрос на време е, само че ще пристигна миг, в който още веднъж ще бъдем ефикасни. Видяхте през днешния ден при един отрицателен процес и един недобър мач, тези момчета откриха сили в себе си и сложиха под много съществено напрежение противника, който е извънредно класен тим.

Едва ли ще бъде последната загуба за Лудогорец. -важното е да има напредък в играта. През тази седмица си говорихме с момчетата, че е доста значимо Лудогорец освен да побеждава, ами и да побеждава с хубава игра. Това е значимо за нас. Мисля, че сме в една изходна позиция, от която с работа, с самообладание, с доверие нещата биха могли да се получат.

За страдание идват в миг, в който сме натрупали две загуби, само че ние в никакъв случай не сме спирали да мечтаем и да имаме вяра. Аз вярвам в тези момчета. Чудесата постоянно са вероятни във футбола ", показа футболният началник. Лига Европа 2 кръг, четвъртък 29 октомври  ЛАСК Линц 4:3краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР