Изпълнителният директор на АЕЦ Козлодуй Наско Михов и неговият заместник

...
Изпълнителният директор на АЕЦ Козлодуй Наско Михов и неговият заместник
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на АЕЦ „Козлодуй“ и неговият заместник са обжалвали своите уволнения

Изпълнителният шеф на АЕЦ " Козлодуй " Наско Михов и неговият заместител Александър Николов са обжалвали своите уволнения.

Те бяха заменени през вчерашния ден, само че вписването на новия ръб, в който на техните места влизат Георги Кирков и Андрей Красночаров, може да бъде спряно от съда или да се забави поради обжалването.

Смяната на част от Борда на шефовете на АЕЦ " Козлодуй " е втората на служебното държавно управление, което уволни неотдавна и съвсем цялото управление на " Булгаргаз ".

Поста си в газовата компания резервира единствено ръководителят на Борда на шефовете Иван Топчийски, само че останалите не апелираха уволненията си и по този начин не попречиха на вписването на новото управление на " Булгаргаз ".

Отстранените ръководители на АЕЦ " Козлодуй " обаче Наско Михов и Александър Николов споделиха за БНР, че към този момент са обжалвали в съда решението за уволнението им. Те показаха, че не са били осведомени с претекстовете за освобождението от постовете, които са заемали.

В момента от БЕХ и от Министерството на енергетиката също не оповестяват за какво са отстранени двама от петимата членове на Борда на шефовете.

Очаква се изпълнителен шеф на централата да бъде Георги Кирков, който е зам.-кмет на Козлодуй, само че той, както и другият нов член на Съвета на шефовете Андрей Красночаров са работили в АЕЦ " Козлодуй ".

Евентуалното регистриране на новия ръб в Търговския указател може да стане най-рано в петък.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР