Изпълнителният директор и съдружник в Нетинфо Христо Христов потвърди публично

...
Изпълнителният директор и съдружник в Нетинфо Христо Христов потвърди публично
Коментари Харесай

Мениджърът на Нетинфо потвърди за натиск върху журналисти в групата на Нова

Изпълнителният шеф и съучастник в " Нетинфо " Христо Христов удостовери обществено в четвъртък за натиска, който се оказва върху публицистите в групата новинарски уеб сайтове, откакто контролът мина в ръцете на братя Домусчиеви. Христов приказва за " засилена интервенция в редакторската политика на уеб страниците " Гонг ", " Вести " и " Дарик нюз ".

Сайтовете са част от договорката, при която компания на Кирил Домусчиев и брат му Георги купиха " Нова броудкастинг груп ". Не е приключена договорката по придобиването на останалите 30% от " Нетинфо " Те са притежавани от Христо Христов и Радосвет Радев, който е притежател на " Дарик радио ".

Позицията на изпълнителния шеф е оповестено в уеб страницата " Гонг " няколко дни, откакто спортният екип на " Дарик радио " разгласи, че приключва връзките си с " Гонг ". Решението бе обосновано с напускането на основния редактор на " Гонг " Николай Александров.

Николай Александров е прочут последовател на ЦСКА. Той обществено е обявявал поддръжката си за плана на Гриша Ганчев " ЦСКА-София ", само че новият мажоритарен притежател на " Нетинфо " Кирил Домусчиев е притежател на конкурентния клуб " Лудогорец ".

Христо Христов споделя, че върху " Гонг " е имало напън да разгласява материали против " ЦСКА-София ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР