Изпълнителният директор и основател на Tango Gameworks Шинджи Миками обяви,

...
Изпълнителният директор и основател на Tango Gameworks Шинджи Миками обяви,
Коментари Харесай

Шинджи Миками напусна Tango Gameworks

Изпълнителният шеф и създател на Tango Gameworks Шинджи Миками разгласи, че напуща студиото, за което предава True Achievemnts, а след това доказана от Bethesda.

„ Пиша ви през днешния ден, с цел да ви уведомя, че шефът на студиото Шинджи Миками реши да напусне Tango Gameworks в идващите месеци. Миками изпълняваше ролята на креативен мотор и наставник за младите разработчици в Tango в продължение на 12 години посредством работата си по поредицата Evil Within, Ghostwire: Tokyo и несъмнено Hi-Fi Rush “, написа в послание към чиновниците в студиото вицепрезидентът по развиването в Tango Gameworks Тод Вон. В допълнение за True Achievements, Tango прибавят, че желаят триумф в бъдеще на Миками и са разчувствани от това, което следва пред разработчиците от студиото отсега нататък.

Миками основава Tango Gameworks през 2010 след близо две десетилетия, прекарани в Capcom и PlatinumGames. Миками управлява работата по първия Resident Evil, като остава шеф на продукцията до четвъртата игра от сериите. Скоро след основаването на Tango Gameworks, компанията е придобира от Zenimax, а през 2020 се слива с Microsoft в договорка, равняваща се на $7.5 милиарда. Дебютното заглавие на Tango Gameworks, The Evil Within излиза през 2014 и е ръководено персонално от Миками. Три години по-късно е оповестено и продължение на играта, а за последно студиото пусна на пазара Ghostwire: Tokyo през 2020. Последната игра, в която Миками има ефективно присъединяване е Hi-Fi Rush, обявена през януари от Xbox и Bethesda.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР