Изпълнителният директор Ханс-Йоахим Ватцке все още вярва в шансовете на

...
Изпълнителният директор Ханс-Йоахим Ватцке все още вярва в шансовете на
Коментари Харесай

В Дортмунд не са се отказали от титлата

Изпълнителният шеф Ханс-Йоахим Ватцке към момента има вяра в възможностите на Борусия Дортмунд да завоюва купата в немското състезание по футбол, макар провалянето с 2:4 против Байерн Мюнхен в събота вечер. По този метод " жълто-черните " отстъпиха първото място на баварците.

" Не се предаваме и няма причина да го вършим. Нищо не е завършило ", сподели той за локалните медии, представен от ДПА.

Дортмунд е с две точки зад Байерн осем кръга преди края на сезона. Баварците поведоха още при започване на мача след неточност на вратаря Грегор Кобел, а по-късно домакините нанизаха още три попадения. Дортмунд върна две в края на мача.

" Грег ще ни завоюва идващия мач. Той е скоро - в сряда ", продължи Ватцке, който не пътува с тима за Мюнхен поради вирусно заболяване. 

Следващият мач на Дортмунд е от четвъртфиналите на Купата на Германия против Република България Лайпциг в сряда. Тежките тествания за тима не престават през уикенда, когато " жълто-черните " ще се изправят против третия в класирането Унион Берлин.

" Ние сме Борусия и ще се надигнем още веднъж на крайници. Битката за купата не е решена. Все още имаме пет мача вкъщи и три като посетители ", съобщи спортният шеф Себастиан Кел.

Автор: Ивайло Георгиев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР