Изпълнителните директори на ЦСКА Трифон Попов и на „Сердика спортни

...
Изпълнителните директори на ЦСКА Трифон Попов и на „Сердика спортни
Коментари Харесай

ЦСКА подписа договора за Българска армия и Панчарево

Изпълнителните шефове на ЦСКА Трифон Попов и на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД Мариана Петрова подписаха контракта за наем на ст. „ Българска войска “ и спортно-тренировъчна база „ Панчарево “.

На подписването на контракта, което се състоя в „ Музея на спорта “ в постройката на националния стадион, участваха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и легендите на ЦСКА, които са и част от управлението на тима - Димитър Пенев, Пламен Марков и Джони Велинов.

Договорът е за период от 10 години, като при смяна на законодателството той може да бъде продължен. Според предлагането на ЦСКА месечната наемна цена за двата обекта ще бъде 62 000 лева (без ДДС), а наложителната капиталова стратегия в размер на 1 100 000 лева (без ДДС).

Инвестиционната стратегия следва да се извърши за целия период на контракта. Според изискванията на състезанието наемателят ще заплати предплатено част от наемната цена на 4 равни вноски до края на 2020 година Общата сума на предплатеното заплащане е 800 000 лева, като с нея ще бъде обезпечено заплащането на дължимата все още към Столична община такса боклук и налог здания за двата парцела.

За да подсигурява осъществяването на наложителната капиталова стратегия, която е предложил при провеждането на състезанието за отдаване чартърен, ЦСКА ще показа банкова гаранция в размер на 10% от цената на плануваните за съответната година вложения. Гаранцията се възобновява всяка година. Наемателят е задължен отвън наема да заплаща и всички разноски за ток, вода, налог здания и такса Твърди битови отпадъци на двата парцела. ЦСКА има право да прави спомагателни усъвършенствания отвън наложителната капиталова стратегия по двете спортни бази след единодушието на „ Сердика спортни парцели “ ЕАД, като тези вложения ще бъдат приспадани от цената на дължимия месечен наем, откакто бъдат потвърдени.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР