„Изпълнителната власт трябва така да решат проблема с газа, че

...
„Изпълнителната власт трябва така да решат проблема с газа, че
Коментари Харесай

Цинично е да кажат, че ще намерим друг начин и ще плащаме по-скъпо

„ Изпълнителната власт би трябвало по този начин да решат казуса с газа, че цената за българския консуматор и промишленост да бъде най-ниска. Ще се търсят решения физически да получим газ от другаде. Цинично е в енергийно най-бедната страна в Европейски Съюз да кажат, че ще намерим различен метод и ще плащаме по-скъпо. Някои хора са на ръба и не могат да заплащат по-скъпо”. Това съобщи президентът Румен Радев, който е на посещаване в Кралство Испания по покана на Негово Величество крал Фелипе Шести.

„ Хората, които от ден на ден виждаме на улицата, ще покажат дали държавното управление се оправя с кризите”, безапелационен беше Радев.

По думите му задачата на визитата в Испания е подсилване на сигурността посредством модерно създаване на отбранителни качества. Във фокуса на диалозите стоял въпросът за сигурността.

„ Именно тук Испания има огромен интерес за коопериране в взаимно произвеждане и излизане на пазари в трети страни”, сподели още президентът. Според него опциите за съдействие сред двете страни са огромни. Друг бранш, в който България и Испания могат да си сътрудничат, е туризмът. В това е уверен Румен Радев.



.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР