Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ ударно обновява автопарка си с 80

...
Изпълнителна агенция Автомобилна администрация“ ударно обновява автопарка си с 80
Коментари Харесай

„Автомобилна администрация“ обнови ударно автопарка си с 80 нови коли

Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ стремително обновява автопарка си с 80 нови автомобила Peugeot. Изпълнител е „ София Франс ауто “, която е и представител на Peugeot за България. На нея към този момент са доставени всичките коли и в този момент стартира тяхното съоръжение. Всички коли ще бъдат окомплектовани и ще влязат в приложимост на звеното към транспортното ведомство до август. Това заяви служебният министър на превоза Георги Гвоздейков на ревизия в базата на компанията реализатор.

Договорът за 80-те нови автомобила бе подписан през ноември след извършена социална поръчка. Те са на стойност 6 353 674 лева с Данък добавена стойност, които идват по линия на държавния бюджет. Така приблизително една кола коства към 80 хиляди лева

Досега в никакъв случай не са били купувани толкоз нови коли едновременно за потребностите на ИААА, като последно през 2009 година са доставени 29 транспортни средства. Към момента ИААА разполага със 74 коли за надзор на пътя като половината от тях са над 20-годишни, мощно амортизирани и с огромен пробег.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР