Изпълнителката взела всички подаръци, които е правила на мачото, както

...
Изпълнителката взела всички подаръци, които е правила на мачото, както
Коментари Харесай

Софка Няма Прошка! Тарикатът Гринго Усети Дебелия След Развода Със Софка!

Изпълнителката взела всички дарове, които е правила на мачото, както и сватбените блага. Дори дребните животни дарени от кумовете Павел и Преслава — теленце, агънце и яренце, били взети от певицата и оставени в дома ѝ в Етрополе.

След развода Софи настояла животните да останат при нея, защото се привързала към тях. Още през цялото време Гринго желал да ги заколят, само че изпълнителката била твърдо срещу и с часове го разубеждавала. Към днешна дата тя към този момент няма да се тревожи дали ще станат на кебап.

Софи настояла още Гринго да ѝ върне всички скъпи дарове. Мачото се изнесъл от жилището им в София и къщата в Етрополе и се върнал в бащиния си дом в Айтос.

По време на цялата им връзка Софи го устояваше като даже му даваше джобни пари, които той профукваше. Бившият пандизчия съумя да задържи единствено колата си — мерцедес за 150 бона.

За автомобила двойката се скарала в съда, защото Гринго дълги години събирал пари за скъпото возило. И в последна сметка Софи била тази, която блъснала едно солидно рамо, с цел да може мъжът ѝ да си я вземе.

Но защото колата е на името на мачото той съумял да я задържи.

След развода Гринго на никое място не се демонстрира и се е скрил в дома си в Айтос до момента в който всичко отмине. Както е известно той и Софка се разведоха след три месеца брак.

Твърди се, че причина за това е лютият темперамент на айтозлията. Той редовно тормозел Маринова, а преди няколко седмици един от свадите им прераснал в побой, при който певицата приключила със счупена ръка.

Ден по-късно Маринова подала молба за бракоразвод в съда в Етрополе. " Да, разведени сме ", бил късият коментар на певицата по тематиката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР