Изпълнителката спретна голямо тържество, с което да отбележи 140-ата годишнина

...
Изпълнителката спретна голямо тържество, с което да отбележи 140-ата годишнина
Коментари Харесай

Емилия сияе до любимия си Жорж! Влюбените избухнаха в патриотично парти с джендъра Радков

Изпълнителката спретна огромно празненство, с което да означи 140-ата годишнина от Освобождението на България от турско иго, видя HotArena.

На него тя събра родственици и другари, които седнаха към голяма софра. На отрупаната маса се появи и Краси Радков, който за изненада на всички беше облечен... като жена. Актьорът се беше превъплътил в известния си облик на Кака Радка , който постоянно извършва от телевизионния екран. Застаряващата мома е известна с грубия си език и несъответствуващото за възрастта й палаво държание. Вероятно Краси е желал да позабавлява гостите на Емилия с комедийния си облик, като не е пропуснал да съблюдава наложителния дрескод - национална носия.

" Тази родолюбива концепция ни пристигна непринудено и всички се постарахме да намерим подобаващите носии. Много се веселя, че и Жорж ме поддържа и се включи в празника. Толкова ни хареса, че считаме да си купим наши лични носии и с тях да посрещаме огромните български празници ", описа с усмивка Емилия, която за вечерта заложила на женска родопска дреха с присъщата за етнографската област шарена престилка. Нейни приятелки предпочели носии от граовската фолклорна област, до момента в който мъжете се насочили към пирински носии.

По традиция български празник не може да мине без хубава ария, още повече в компанията на гласовита певица като Емилия. Точно по тази причина българската вечер бе изпъстрена с красиви фолклорни мелодии, танци и положително въодушевление. За последното оказал помощ и Краси Радков , който с шегите си предиздвикал гостите на няколко пъти да се превиват от смях. Масата била подредена със наложителната шопска салата и сочни мезета от скарата. Трибагреник, обтегнат сред рогата на два благородни елена, допълнил патриотичната конюнктура.

Откакто Емилия е дружно с Башур, фолкпевицата безусловно не стопира да сияе и се усеща като преродена. Двамата се сгодиха, а тя публично призна, че възнамеряват женитба. " Любовта, която ме върна към живота!!! ", написа в обществените мрежи Емилия и разгласява фотография, на която театралничи усмихната с голям букет с червени рози. Романтичният жест е дело на Башур, който не стопира да глези половинката си. Изпълнителката не стопира да се хвали и с красивия годежен пръстен, който свети на ръката й, написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР