Изпълнителката с огромен силиконов бюст преживява неочаквана трансформация, като сменя

...
Изпълнителката с огромен силиконов бюст преживява неочаквана трансформация, като сменя
Коментари Харесай

Скандална чалгаджийка смени микрофона със строителството

Изпълнителката с голям силиконов бюст претърпява непредвидена промяна, като сменя микрофона със строителството, видя HotArena.

Преди време Траяна се разочарова, че няма големи триумфи в родния попфолк и мъчно пробива в чалга сектора. Затова взема решение да емигрира и заживява в британската столица Лондон. Там някогашната към този момент чалгарка потегля по нов път и става сътрудник в локална строителна компания. През останалото време фолкаджийката се изявява като чиновник на салон за хубост, само че още веднъж няма нищо общо с пеенето.

" Работих толкоз доста, а не заслужих даже една номинация. Същата година се разболях, само че отново давах всичко от себе си и от напрежението качих килограми. Накрая взех решение да сменя амплоато ", връща лентата обратно Траяна, която не желае повече да има нищо общо с чалга съсловието у нас.

В момента изпълнителката пее само за наслаждение. Наскоро посещава заведение в Лондон, където хваща микрофона и извършва " Болката отляво " на Васил Найденов. Качва видеото от осъществяването на персоналната си страница във фейсбук, а почитателите й пощуряват - желае да запише нова ария и да се завърне към чалгата. Но тя е безапелационна, че няма противоположен път обратно и е завършила с тази част от живота си, писа " България Днес ".

Любопитното е, че Траяна изгря през 2004 година с една ария, само че изненадващо спря. И се появи на сцената съвсем десетилетие по-късно, когато към този момент беше мощно модифицирана в бюста. След поредност от мощни песни обаче още веднъж изчезна от чалга небосклона, а към този момент е ясно, че даже не живее в България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР