Изпълнителката, която от десетилетие има огромни финансови възможности, е заложила

...
Изпълнителката, която от десетилетие има огромни финансови възможности, е заложила
Коментари Харесай

Преслава спи в легло за 3 хиляди лева

Изпълнителката, която от десетилетие има големи финансови благоприятни условия, е заложила на лукса в дома си. Жилището си Преслава населява дружно с приятеля си Павел, с който в околните дни чакат да станат родители, написа HotArena.

Навръх рождения си ден певицата пусна фотография, на която щастливо театралничи с подаръците от Павел. Той я е изненадал в леглото с десетки балони и голям букет. "Истинският мъж има щастлива жена! Благодаря ти, обич! ", съобщи прочувствено чалгарката, която прикрива с балон на фрагмента наедрялото си коремче. Подаръците е получила още в първите моменти след събуждането си, като в началото не е осъзнавала какво се случва, само че след това мощно се развълнувала от сантименталния жест.

На фрагмента ясно се вижда, че фолкаджийката си ляга в легло със златна рамка и златисти чаршафи. Тузарската спалня по неофициална информация коства към 3000 лв. и е направена по специфична поръчка. Цената не съставлява никаква финансова компликация за певицата, чийто хонорар за присъединяване варира сред 8000 и 10 000 лв.. Но ясно демонстрира, че Преслава има афинитет към лъскавите движимости и обича да ляга на скъпо легло.

За пръв път от доста време тази година Преслава не отпразнува рождения си ден. Основната причина е напредналата й бременност и неспособност да обикаля по заведения за хранене и нощни заведения. От няколко седмици тя приключи и професионалните си изяви, защото би трябвало да лежи у дома и да си почива. Преди години тя посрещаше персоналния си празник в нощни заведения или събираше другари на огромни трапези. С появяването на бебето тези тържества секват и Преслава навлиза в по-улегнал интервал от живота си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР