Изпълнителката го зачеркна и в социалните мрежи. Фолк звездата замина

...
Изпълнителката го зачеркна и в социалните мрежи. Фолк звездата замина
Коментари Харесай

Куче и котка: Мара Отварачката пак отсвири Миро

Изпълнителката го зачерта и в обществените мрежи. Фолк звездата отпътува сама с щерка си към Слънчев бряг

Попфолк певицата Мария за следващ път се раздели със своя брачен партньор Мирослав Соколов,твърди  „ Телеграф “. От няколко дни изпълнителката е на морето в компанията единствено на щерка си Марая, която е плод на любовта й от първия брак.

Екип на вестника се опита да се свърже с Мария, с цел да удостовери или отхвърли новината, само че мобилният й телефон бе изключен до публицистичното привършване на броя. Припомняме, че мотивът за предходната им разлъка бе побой, който Мирослав нанесе на изпълнителката на „ Единствен “. Тогава тя не пожела да признае пред медията ни за случая.

Мария и щерка й са в курортното градче Слънчев бряг, в първокласен хотел с панорама към морето. Проверка в обществените мрежи сподели, че Мария и Мирослав към този момент не са другари в Инстаграм, а миньончето още веднъж е изтрила и всичките си фотоси с него в мрежата. За сметка на това изпълнителката качва кадър след кадър в профила си, а почитателите й не стопират да й вършат похвали. „ Ще поставям рокля за танци по-късно “, написа брюнетката на една от фотосите.

36-годишният предприемач Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 година За новия си брак тогава се похвали самата изпълнителка, като качи видео и фотоси от огромния ден. От клипчетата се виждаше, че Мара е решила да пропусне обичайна бяла сватбена рокля и е заложила такава, която е цялата в цветя. В същия звук като дрехата й бе и букетът й, напомня „ Телеграф “.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР