Изпълнител на ремонти на тротоарите,отводнителни съоръжения и полагане на нова

...
Изпълнител на ремонти на тротоарите,отводнителни съоръжения и полагане на нова
Коментари Харесай

София ще ремонтира тротоарите в синята и зелената зона за паркиране

Изпълнител на поправки на тротоарите,отводнителни уреди и полагане на нова маркировка на всички улици попадащи в платените зони за паркиране в София търси Центъра за градска подвижност с социална поръчка за 2.85 млн. лв..

В обсега на ремонтите попадат елементи от регионите " Красно село ", " Триадица ", " Лозенец ", " Оборище ", " Средец ", " Възраждане ", " Сердика ", в които сега има настояща платена зона за паркиране.

Същевременно за разчертаване на плануваните нови зелени зони, които евентуално ще влязат в действие от 1 ноември, ще са нужни 3 млн. лв.. За поправки на тротоарите там са планувани и още 900 хиляди лв.. Новите паркоместа ще бъдат към 5500. Очакваните годишни доходи от тях са към 4.2 млн. лв..

При последното разширение на зелената зона за паркиране в столицата - през октомври предходната година, за разчертаване и слагане на колчета бяха планувани към 3.5 млн. лева

От 2013 година до 2018 година за замяна на колчета, маркировка, значи, решетки Центърът за градска подвижност е платил 4.3 млн. лв. на външни реализатори, демонстрира информация в Агенцията за публични поръчки. През 2017 година общинското сдружение е събрало 24.3 млн. лв., като през 2016 година сумата беше 23.5, а през 2015 година - с 1 милион по-малко.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР