Изпълних дълга си като гражданин, призовавам всички да гласуват активно,

...
Изпълних дълга си като гражданин, призовавам всички да гласуват активно,
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Само по време на избори се проявява пряката демокрация

Изпълних дълга си като жител, приканвам всички да гласоподават интензивно, тъй като единствено по време на избори се демонстрира директната народна власт. Това сподели пред публицисти служебният министър Иван Демерджиев откакто упражни правото си на избор, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". “И всеки, който желае България да се промени, би трябвало да пристигна да гласоподава, съобщи той.

Няма съществени нарушения до момента, посочи той. “Имаше няколко секции, които отвориха с леко закъснение, само че това беше заради това, че не можаха да се образуват СИК-е. Няма данни за съществени закононарушения досега.

“Нашите чиновници работят интензивно както по защитата на публичния ред, по този начин и по разнообразни разработки, които текат и все още, добави той.

В края на деня ще обобщим резултатите, увери служебният министър на вътрешните работи.

Във връзка с информация за квалифициран бойкот в ромските махали и че поданици се редят на опашка с изказвания, че техният избор не е регистриран, той разяснява, че ще се ревизира информацията. " Сведохме я до всичките си чиновници по места. Дали сме директива в такива случаи да се извърши незабавна проверка и да се види дали тези изказвания са правилни ", сподели още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР