Изпълниетлният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че сините имат

...
Изпълниетлният директор на Левски Ивайло Ивков заяви, че сините имат
Коментари Харесай

Ивков: Левски има големи задължения... Но не такива, които да попречат за лиценз

Изпълниетлният шеф на Левски Ивайло Ивков съобщи, че " сините " имат огромни отговорности, само че нямат такива, които да им попречат да вземат лиценз.

Национална агенция за приходите ли? Г-н Спецов изясни по какъв начин стоят нещата. Левски има съглашение до декември. Левски има огромни отговорности, само че няма такива, които да му попречат да вземе лиценз. Това е идващото предизвикателство на левскарите. Клубът не може да се оправи самичък, а клубът ще би трябвало да покрие една огромна част - желае ми се 2 000 000 и да върим към една непоклатимост.

Разликата сред нас и ЦСКА, който банкрутира, е, че те имаха нещастието клубът да бъде ръководен много непрофесионално. Те бяха стигнали, че да не могат да обслужават другите си отговорности. Г-н Спецов е прав, че в случай че Левски прави същото нещо, ще последва ориста на ЦСКА.

До декември би трябвало да стегне и почисти една забележителна сума. Ако акциите са незадоволителни, в случай че не намерим мощни и нови спонсори, в случай че не пристигна нещо ново, ние ще се оправим и посредством други способи. Имаме проект Б, като да вземем за пример продажба на футболисти от гръбнака на тима.

Билетите ще са с 20% по-скъпи от новия сезон. Още 10% в допълнение по-скъпи от до момента ще са за някои предпочитани мачове. Драстична инфлация! Увеличението на тока е голямо - 50 хиляди лв. ни е сметката. Ако в този момент се купи карта, цената ще е под 10 лв. за мачове. А мисля, че и в този момент даваме по-добър артикул. Ще вършим каквото можем да има и по-добри условия. По-сериозни реконструкции по стадиона сега не са вероятни ", сподели Ивков.
 Иво Ивков: Има интерес от
Иво Ивков: Има интерес от " Юнайтед груп ", Филип Кръстев ще остане на " Герена "

За тези три месеца се случиха толкоз доста неща, колкото в близкото предишното за три години не са се случвали, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР