Изпадналият във финансов колапс Левски призова феновете да закупят абонаментни

...
Изпадналият във финансов колапс Левски призова феновете да закупят абонаментни
Коментари Харесай

Феновете на Левски започват да събират пари за тима

Изпадналият във финансов колапс " Левски " прикани почитателите да закупят абонаментни карти и по този начин да оказват помощ на клуба. След повдигнатите обвинявания против предприемача Васил Божков издръжката на отбора е под въпрос.

Мажоритарният пакет от акциите се държи от близкия до Божков – Георги Попов, който се намира при него в Дубай. Изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев заяви, че клубът разполага единствено с към 200 хиляди лв. и позволи незабавна продажба на футболисти, с цел да се обезпечат спомагателни доходи.

Сега клубът започва акция за закупуване на абонаментни карти под надпис " ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА " ЛЕВСКИ ".

" Левскари, обичаният клуб има потребност от вас! От всеки един глас, всеки един зов, всяко едно " синьо " сърце. Да застанем един до друг, с цел да се борим дружно за всеки сантиметър по пътя към триумфа! Нека бъдем единни в името на " Левски " и достигнем 2020 карти за пролет " 2020 ", се показва в послание на клуба.

От Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " от своя страна оповестиха, че всички средства, които са събирани за хореография в идното дерби против " ЦСКА-София " в събота, ще бъдат преведени за погасяване на отговорностите на " Левски " към Национална агенция за приходите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР