Изпадналият в несъстоятелност крипто заемодател BlockFi се подготвя да върне

...
Изпадналият в несъстоятелност крипто заемодател BlockFi се подготвя да върне
Коментари Харесай

BlockFi започва да връща средства на клиенти чрез Coinbase

Изпадналият в неплатежоспособност крипто кредитор BlockFi се приготвя да върне средствата на своите клиенти този месец, като Coinbase ще се заеме с разпределението.

След като спря активността си през май заради срутва на FTX и последвалия банкрут, BlockFi се сплоти с Coinbase, с цел да ръководи връщането на потребителските активи.

Прозорецът за заявяване на средства е затворен и в този момент BlockFi работи с Coinbase, с цел да продължи със идващите стъпки. Първоначалното систематизиране на криптовалути посредством борсата ще стартира през юли 2024 година, като средствата ще се разпределят на партиди през идващите месеци.

Клиентите ще получат вести по имейл с указания за основаване на сметка в Coinbase, макар че понастоящем клиентите отвън Съединени американски щати са изключени заради регулаторни проблеми.

Потребителите, които са пропуснали първичните крайни периоди, към момента могат да получат достъп до средствата си посредством верифицирана сметка в Coinbase, като за тези, които не могат да си открият сметка, са налични парични разпределения. Бъдещите разпределения, в това число тези от възобновените фондове на FTX, също ще бъдат ръководени посредством борсата.

BlockFi предизвести клиентите си да внимават за измами от трети страни, които настояват, че оферират крипто разпределения, наблягайки, че ще работи единствено с Coinbase за тези транзакции.

След оповестяването на несъстоятелността си през ноември 2022 година BlockFi очерта проекти за връщане на потребителските крипто активи, като крайният период за подаване на поръчки за изтегляне изтече на 28 април 2024 година Инструкциите за основаване на сметка в Coinbase бяха предоставени на клиентите през май.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР