Изпадналият извън контрол шофьор на Mercedes, който вилнее в центъра

...
Изпадналият извън контрол шофьор на Mercedes, който вилнее в центъра
Коментари Харесай

Шофьор на Mercedes задуши приятелката си, извика „майна ти“ на ченгетата от полицията в Ню Йорк преди катастрофата на Нова година: прокурори

Изпадналият отвън надзор водач на Mercedes, който вилнее в центъра на Нова година, твърди, че е задушил приятелката си и избухнал „ по дяволите “ на полицията, когато те му споделили да смъкна прозореца си преди хаосът, споделиха прокурорите.

44-годишният Мохамед Алауие обви ръката си към врата на приятелката си, до момента в който тя се извиваше, с цел да се измъкне от хватката му в черния му мерцедес, до момента в който колата се движеше на луфт на Западна 33-та улица и Седмо авеню, съгласно наказателна жалба.

Когато служител на реда видя жестокия конфликт и му сподели да паркира колата, Алауи отвори прозореца си и изкрещя „ по дяволите “ и „ по дяволите това “, споделиха прокурорите.

Вместо това Алауи даде колата на заден ход, карайки обратно, преди да се блъсне в пешеходец на тротоар.

След това той подкара от неверната страна на улицата и се насочи към Западна 34-та улица, където блъсна две коли и рани водач, до момента в който ченгетата го преследваха.

Неговият безпорядък продължи, до момента в който кара по трот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР