Изоставено куче, което участва в телевизионна реклама за наградата на

...
Изоставено куче, което участва в телевизионна реклама за наградата на
Коментари Харесай

Изоставено куче, което е било телевизионна звезда, намира завинаги дом с „перфектно съчетание“

Изоставено куче, което взе участие в телевизионна реклама за премията на Omaze house, завоюва личен дом - и беше осиновено след 300 дни грижи.

Деветгодишната Стафи Били беше открита в региона на Камдън в Лондон и доведена в болница RSPCA Finsbury Park в Лондон предходната година. Били беше лекуван в болничното заведение, до момента в който не беше изместен в RSPCA Southridge Animal Center в Хартфордшър, където личният състав го обожаваше изцяло.

Неговият спокоен и другарски темперамент го накара да поеме основна роля в благотворителната акция на компанията за набиране на средства Омазе. Били посети къща, която беше премия в лотария, набираща £3,5 милиона за RSPCA, и даже си направи фотография с актрисата Джоана Пейдж от Гавин и Стейси.

И в този момент след над 300 дни в търсене на дом кучето най-сетне е осиновено от Сю и Бил Грийнууд - които го разказват като " безусловно прелестно ". Сю от Харпенден, Хартфордшър, сподели: „ Той се настани много бързо при нас. Не знам какво му се е случило преди или за какво няко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР