Изоставена къща на столичната улица Позитано е дом на травестити

...
Изоставена къща на столичната улица Позитано е дом на травестити
Коментари Харесай

Общински съветник се жалва от травестити на Позитано

Изоставена къща на столичната улица " Позитано " е дом на травестити и клошари, които са техни сводници. С хора от региона влязохме в постройката, там има кревати, перуки, спринцовки...

Това разгласи общинският консултант от Българска социалистическа партия Николай Николов на комисията по вътрешен ред и сигурност към СОС, на която участва старши комисар Антон Златанов, зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. Сградата се намира покрай Дирекцията, а травеститите от дълги години населяват региона в близост. 

След като градинката " Ереван " бе осветена, те се реалокираха във входовете, след това окупираха дворовете на хората в близост, " Ох, ах... " стартира да се чува оттова, описа още Николов. Накрая, по думите му травеститите се нанесли в къщата на Позитано. 

На 20 юни в помещението избухна пожар, който бе загасен доста бързо от пожарникарите, изясни Николов и изиска интервенция на полицията. Той се оплака на Златанов, че виканите до този миг униформени уведомили, че не могат да създадат нищо, в случай че не заловен мъжете в миг на акт. 

Николов, който посочи, че е живял над 20 години в региона, предизвести за вероятни спорове с младежи, решени да прогонят хората с друга половост. 

Трябва да се открият притежателите на парцела, с цел да се влезе в частна къща, посочи пък комисар Златанов. По думите му от много време нямало недоволства от живеещите в близост. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР