Изоставена болница в Кент отдавна се счита за едно от

...
Изоставена болница в Кент отдавна се счита за едно от
Коментари Харесай

Във вътрешността на „най-обитаната от духове“ изоставена болница в Обединеното кралство – където посетителите „чуват плач на малко момче“

Изоставена болница в Кент от дълго време се смята за едно от най-обитаваните от духове места в Обединеното кралство – и посетителите, които се осмелиха да посетят призрачната конструкция твърди, че могат да " чуят малко момче да плаче ".

Болницата St Bartholomew's в Рочестър, Кент, беше желано място за ловци на призраци или авантюристи заради своите мистерии, датиращи от епохи. Зловещи фрагменти и фотоси от вътрешността на болничното заведение демонстрират незадълбочен взор към към този момент разрушената постройка, преди да стартира реконструкцията.

Един от хората, осмелили се да посетят структурата, е градският откривател Ким „ KHUrbanX “ Харгрийвс, който обича да документира разрушени и изоставени здания в цялата страна. Нейните натрапчиви облици рисуват застрашителен декор на безкрайните призрачни истории в болничното заведение.

Направени през 2020 година преди началото на работата, фотосите бяха споделени с KentLive, а изследователката също разгласява видеоклипове в своя YouTube канал и Фейсбук страница. Някои посетит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР