Изолиращ шума микрофон осигурява чист глас на 8 метраSHU Webcam

...
Изолиращ шума микрофон осигурява чист глас на 8 метраSHU Webcam
Коментари Харесай

ASHU Webcam – създадена за видео чат и запис

Изолиращ шума микрофон обезпечава чист глас на 8 метра

SHU Webcam е „ plug and play “ камера, съвместима с операционни системи Windows

Ако компютърът, който употребявате за работа, забавление и връзки, няма вградена уебкамера за видеоконференции, това не е проблем, защото на пазара се оферират налични решения за тази цел. Можете да монтирате сходна камера на екрана и да поддържате връзка пълноценно с другари и бизнес сътрудници.

Лесна за инсталиране, с висока резолюция и поддръжка на бързи видеокомуникации е цифровата уебкамера ASHU Webcam , предлагана от онлайн магазина Cafago на цена от €15,99 с ваучър за отстъпка L6035C. Това е „ plug and play “ устройство, съвместимо с операционни системи Windows и проектирано за мрежови конференции, видео чат и видео записи при 25 fps. Камерата е компактна, с комфортен механизъм за закрепване към екрана.

SHU Webcam се инсталира елементарно и комфортно на екрана на компютъра

Вграденият в уебкамерата микрофон всмуква шума, тъй че гласът на потребителя да се чува ясно и отчетливо на разстояние 8 метра от устройството. Камерата има резолюция 2,0 мегапиксела и наред с автоматизираните корекции на изображението, предлага и опция за ръчно контролиране на фокусното разстояние. Свързва се към компютъра през интерфейс USB 2.0 с кабел 1,8 метра, без да изисква спомагателни драйвери.

Можете да купите уебкамерата камерата ASHU Webcam на цена от €15,99 в онлайн магазина Cafago, при потребление на ваучър за отстъпка L6035C , годен до 15 декември.

PRO Cam записва MP4 видео с резолюция до 4K при 30 фрагмента в секунда

На преференциална цена от €22 в Cafago се предлага и екшън камерата PRO Cam , предопределена за потребление по време на спортуване, шофиране, гмуркане, туризъм и така нататък Спортната Wi-Fi камера има необятен зрителен обсег от 170°, първокласен 16-мегапикселов CMOS датчик и 2-инчов HD екран. Записва MP4 видео с резолюция до 4K при 30 фрагмента в секунда (fps) и компресия H.264. Предвидени са слот за карти памет с потенциал до 32GB и портове HDMI и USB 2.0, а през Wi-Fi камерата може да предава данни към Android и iOS устройства.

PRO Cam може да остане работоспособна под вода на дълбочина 30 метра

Моделът се доставя с голям брой съоръжения за закрепване и водоустойчив калъф – камерата може да остане работоспособна под вода на дълбочина 30 метра. Можете да употребявате устройството и като видеорегистратор за кола (DVR) и даже за сигурност в дома, с помощта на способността й да записва при засичане на придвижване. Батерията с потенциал 900 мАч обезпечава работа до 90 минути

Можете да купите екшън камерата Pro Cam на цена от €22 в онлайн магазина Cafago, която е годна до 15 декември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР