Изобщо не ми е трудно да съм актьор и политик,

...
Изобщо не ми е трудно да съм актьор и политик,
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Евгени Будинов: В парламента всички трябва да играем роли! То си е нормално

" Изобщо не ми е мъчно да съм артист и политик, в Народното събрание по този начин или другояче всички би трябвало да играем функции, то си е обикновено ", показа в изявление, излъчено в " На кафе " единственият публично съчетаващ двете специалности Евгени Будинов. 

" Хората сме измислили времето и сме попаднали в неговия капан. Най-добре е човек да се разсъни, когато се е наспал ", продължава размислите си артистът.

``
реклама

На коментара, че е един от дребното мъже, които носят халка, той дава отговор: " Сутрин, когато се събудя първо си мисля - да поспя още малко...после поглеждам жена ми и си кавам какъв брой хубава жена имам. 
В Щатите хората са възпитани и като видят жена или мъж с халка, не ги закачат. "

Роден е на 20 юни 1981 година в София. През 2004 година приключва НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов и Илия Добрев. От 2005 до 2007 година работи в Драматичен спектакъл „ Адриана Будевска “ в Бургас. От 2007 година играе на сцената на дребен градски спектакъл „ Зад канала “.

Играе в представления в спектакъл „ Сълза и Смях “, Народен спектакъл „ Иван Вазов “ и всички театрални подиуми на България с частни пътуващи представления. Зад гърба си има повече от 40 театрални функции. Работил е като създател и водещ в телевизионните излъчвания Полет на нощта (2009), Преди обед (2014 – 2015), Мармалад (2016).

От 13 октомври 2017 година е народен представител в 44 национално заседание от ГЕРБ на мястото на подалия оставка Антон Тодоров. Член е на Комисията по културата и медиите, както и на Комисията по политиките за българите в чужбина.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР