Изобщо не ме интересува какво казва Фандъкова… В София е

...
Изобщо не ме интересува какво казва Фандъкова… В София е
Коментари Харесай

София е непроходима! Срам! И какво като чистят стотици машини – ефект няма, а Фандъкова пак нарежда – вижте как!

Изобщо не ме интересува какво споделя Фандъкова… В София е цялостен пъкъл! Има десетки непочистени пътни артерии, а не знам си какъв брой стотин машини били чистили, апелирам!?!

С цялата си безочливост Фандъкова излиза и споделя за поредне път, тъй като по този начин й е по-удобно… Не се качвайте на колите си, не правете това, не правете това. Ако не знаете – от през вчерашния ден единствено Фандъкова определя… Срам, г-жо Фандъкова!

Такива и още сходни мнения са залели обществените мрежи от ранни зори, защото София стана Берлин и да се придвижиш до работа ти трябват 2 часа. Да знаете, в случай че в този момент ви следва да излизате.

Синята и зелената зона за паркиране в центъра на София се затварят през днешния ден поради тежките зимни условия, оповестиха от Центъра за градска подвижност.

Системата за есемес паркиране няма да приема известията за заплащане, а талоните няма да се ревизират от контрольорите на ЦГМ.

От центъра оповестяват още, че с приоритет ще се почистват паркингите пред учебни заведения, детски градини и публични здания. Обилният снеговалеж прави невероятно качественото разчистване на всички места за прекъсване в зоните за паркиране.

От ЦГМ приканват жителите да се съобразят с тежките зимни условия за деня и да не употребяват персоналните си коли, в случай че имат тази опция.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР