Изобщо ми е непонятно защо и в какво съм обвинен.

...
Изобщо ми е непонятно защо и в какво съм обвинен.
Коментари Харесай

Собственикът на Тад груп: Не сме пъдари на нашите служители

Изобщо ми е неразбираемо за какво и в какво съм упрекнат. Това съобщи пред bTV притежателят на компанията  " Тад груп " Иван Тодоров.

На посочения за причинител на офанзивата Кристиян Бойков, на изпълнителния шеф на " Тад груп " и на нейния притежател бяха повдигнати обвинявания по отношение на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите, при която изтекоха персонални данни. Тодоров е упрекнат като подстрекател на Бойков за неговите дейности.

За притежателя на компанията беше издадена европейска заповед за арест, откакто не е бил открит на адреса му в България. 

Сега чета, че ме дефинират и за кебиртерорист. Не знам по какъв начин се случи това. Ние към този момент 3-4 години се опитваме да подобряваме сигурността и на частни, и на държавни институции, разяснява Иван Тодоров.

На въпрос в какви отношение е с Бойков Тодоров отговори, че е ангажиран и пътува доста, а в офиса стои единствено по няколко часа на седмица.

" Срещите ни са били напълно единствено там, чисто професионално. Нищо повече ", добавя той.

Той отхвърли да е подбуждал Кристиян Бойков за осъществяване на офанзивата, само че уточни, че компанията няма систематичен надзор над чиновниците си. 

" Ние не сме пъдари на нашите чиновници. Те имат политика, която би трябвало да съблюдават, и имаме вяра, че го вършат ", разяснява Тодоров. 

Той се намира в Канада по отношение на различен собствен бизнес - верига заведения за хранене. 

" Тази среща е годишна и аз подлежа на санкция от 5000 $, в случай че не участвам, по тази причина съм тук. Билетите ми са купени още преди 2 месеца, което мога да го удостоверя. Прибирам се идната седмица и имах желание първото нещо, което направя като се прибера, да е да оказа помощ с каквото мога и да схвана в какво съм упрекнат, изясни Тодоров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР