>Изображението може да бъде свързано със семейни тържества, домашни любимци,

...
>Изображението може да бъде свързано със семейни тържества, домашни любимци,
Коментари Харесай

Ново: Български пощи ни разрешава да надничаме от марките

> Изображението може да бъде обвързвано със фамилни тържества, домашни любимци, празнични обичаи, фирмени лога и акции и други Марката с персонализирана винетка може да се употребява и като средство за възнаграждение на пощенска услуга. Като марка с номинал могат да бъдат употребявани единствено посочени мостри.

Услугата " Марка с персонализирана винетка " се дава след попълване и сключване от възложителя на Договор-поръчка във всяка пощенска станция или непосредствено в СП " Българска филателия и нумизматика "(BFN), ул. " Хайдушка поляна " № 8, София., тел. (02) 953 22 33, e-mail: [email protected]

Всеки клиент може да разпечата, попълни и подпише в 3 екземпляра оповестения на уеб страницата формуляр за Договор-поръчка и да го подаде в определена от него пощенска станция.

Срокът за осъществяване на поръчката е до 20 дни.

Заплащането се прави 100 % предплатено по три метода: в брой в съответната пощенска станция; в брой на касата в СП " Българска филателия и нумизматика "; с банков превод по сметката на БФН (УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG65 UNCR 7527 1059 8649 17, BIC: UNCRBGSF) и (Централна Кооперативна Банка, IBAN: BG54 CECB 9790 10E2 8460 00 BIC:CECBBGSF).

Един лист съдържа 12 пощенски марки с 12 винетки.

Върху един лист с марки се възпроизвежда единствено едно изображение. Изображението се подава от клиента на електронен притежател (CD/DVD, Flash памет), имейл или като изображение върху фотографска хартия и би трябвало да дава отговор на следните механически параметри:

За цифрови изображения: TIF, PDF, EPS, JPG; най-много 1 MB; резолюция 200-600 dpi;
За обичайни изображения върху фотографска хартия - оптимален размер 13/18 см.
Попълването, подписването и подаването на всеки Договор-поръчка става след запознаването на клиента с Общите условия за потребителите на услугата разработване на пощенска марка с персонализирана винетка. Общите условия уреждат метода, реда и разпоредбите при поръчването на марка с персонализирана винетка; законовите и моралните ограничавания за предлаганите от клиента изображения и отговорността при тяхното нарушаване; опциите за отвод на направена поръчка; механически параметри и прочие

Възложителят носи цялостната отговорност за законосъобразността на употребяваното изображение.

Повече подробности тук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР