Изображение: Шарън Лифшиц и Ноам Саги Тук съм заради чистото

...
Изображение: Шарън Лифшиц и Ноам Саги Тук съм заради чистото
Коментари Харесай

Семейства на заложници, взети от Хамас, отправят молба да помогнат на онези, които „все още могат да бъдат спасени“

Изображение: Шарън Лифшиц и Ноам Саги

„ Тук съм поради чистото зло “, господин Саги, основан в Лондон психотерапевт който е израснал в Израел, сподели.

Майка му, Ада Саги, е била отведена от кибуца Нир Оз и е един от 97 души, разпознати от Израел като отведени, откакто бойци на Хамас са пресекли границата с Газа. Въпреки това се счита, че действителният брой на заложниците е повече от 100.

„ Не трябваше да седнал съм тук през днешния ден. Трябваше да съм на път за Хийтроу, с цел да взема майка си, която идва да я чества 75-ти рожден ден тук през днешния ден в Лондон “, сподели господин Саги.

Актуализации онлайн за Израел и Газа: Израел „ удари по сирийски летища “

Изображение: Майката на Ноам Саги трябваше да е на посещаване в Обединеното кралство

Г-н Саги сподели, че е участвал на конференцията, с цел да помоли за помощ за освобождение на " бебета, майки, деца от техния плен ".

Той сподели, че кибуцът, в който е израснал, се е " събудил от кръвопролитие " в събота само че той „ ще направи всичко, което мога за тях “.

„ Моля за мир “

Г-жа Лифшиц сподели, че нейната 85-годишна майка е била взета от леглото си, дружно с нея 83-годишен татко в кибуца Нир Оз.

„ Майка ми беше извадена... тя беше изключена от кислорода си, натоварена на мотоциклет “, сподели тя.

< p> „ Трябва да си необикновен човек, с цел да вземеш 85-годишна жена от леглото й.

„ Баща ми прекара живота си в работа за мир. Аз съм негова щерка. Моля за мир. "

Изображение: Шарън Лифшиц сподели, че нейната общественост ще се занимава с това до " останалата част от живота си "

" Аз не съм боен, не съм политик. Но сега фактът е, че не можем да създадем нищо, преди тези възрастни хора и деца да се върнат “, сподели госпожа Лифшиц.

„ Мястото го няма, мъртвите са мъртви “, сподели тя, добавяйки „ някъде в Газа има деца и майки и това е нашата борба в този момент “.

Тя сподели, че нейната общественост ще „ се занимава с това безчовечие до края на живота си “.

< p> Страхуват се, че седемнадесет английски жители са мъртви или изчезнали в Израел, оповестява Sky News.

Джак Марлоу е бил 26-годишен мъж, който е работил като охранител на музикален фестивал, когато е бил атакуван от Хамас в събота Семейството му удостовери в четвъртък, че той е умрял.

Дани Дарлингтън, който в началото беше от Обединеното кралство и беше на посещаване, трябваше да напусне Тел Авив в петък, само че реши да остане и да посети кибуц Той беше погубен в Нир Оз на Sa

Прочетете повече:
Как би изглеждала наземната офанзива на Израел?
Как бойците на Хамас се приготвиха за брутално сухопътно нахлуване

Заложниците би трябвало да пробвайте се да останете „ позитивни “

Международният комитет на Червения кръст – неутрален филантропичен орган, който посещава военнопленници и арестувани и от време на време улеснява тяхното освобождение – сподели, че е в директен контакт както с Хамас, по този начин и с израелски чиновници по отношение на заложниците, само че отхвърли да даде детайлности.

Това се случва, до момента в който Израел продължава да нанася удари по линията Газа, като предизвестява, че няма да прекъсне обсадата си, до момента в който не бъдат освободени всички заложници, взети от Хамас.

Израел също спря доставките на електричество, вода и гориво за Газа, което потопи доста палестинци в мрак, като болничните доставки и горивото за спешните генератори се чака да свършат до дни.

" Ако мислите да атакувате - недейте " < p> Междувременно държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели, че ще се опита да помогне за освобождението на заложниците по време на взаимна конференция с израелския министър председател Бенямин Нетаняху в Израел.

Това последва екип от механически специалисти са изпратени в Израел от Съединени американски щати, с цел да поучават и работят с израелците по какъв начин да освободят хората, сподели формален източник в сряда.

Най-малко 2500 души от двете страни са били убити за шест дни борби, като мнозина чакат израелска наземна атака.

Въпреки това, представителят на IDF (Израелските отбранителни сили) подполковник Ричард Хехт сподели, че към момента не е взето решение за наземна интервенция.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР