Изображение: Къщи и сгради, унищожени от израелските удари в град

...
Изображение: Къщи и сгради, унищожени от израелските удари в град
Коментари Харесай

Войната между Израел и Хамас: Болницата за травми в Газа е „напълно пълна“, тъй като въздействието на „пълната обсада“ засяга дома

Изображение: Къщи и здания, унищожени от израелските удари в град Газа

Днес той се нуждаеше от малко антисептик хлорхексидин - главен артикул продукт в лечебни заведения в Обединеното кралство – за измиване на пациент с изгаряния.

Но „ нямаше подобен. Така че в последна сметка се наложи да използваме елементарен сапун “, сподели той по телефона във вторник.

Израел блокира Газа под разнообразни форми от 2007 година насам, контролирайки свободното придвижване на хора, артикули и храна, което съгласно него е належащо, с цел да отбрани своите жители от Хамас.

„ Светът си спомня Газа единствено когато има експлоадиране “

Вчера Израел подреди „ цялостна блокада “ на Газа, прекъсвайки достъпа до храна, вода и филантропични услуги, в отговор на жестоката офанзива на Хамас.

Изображение: Израелски танкове покрай Газа

Хуманитарните организации приканват за основаване на филантропичен кулоар, който да разреши на сериозна храна, вода и медицински консумативи да влязат в бомбардираната територия.

Г-н Абу-Ситта добави: „ Светът наподобява взеха решение, че е задоволително тази блокада, траяла 16 години, да продължи и останалият свят да продължи, до момента в който 2,25 милиона души живеят в цялостен затвор.

„ Това е шокиращото, светът си спомня за Газа единствено когато има експлоадиране, само че тази блокада е форма на всекидневно принуждение против палестинския народ, живеещ в Газа. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР