Изневярата се смята за най-непростимото прегрешение в една връзка. За много

...
Изневярата се смята за най-непростимото прегрешение в една връзка.
За много
Коментари Харесай

Има проблеми във връзката, по-сериозни от изневяра

Изневярата се счита за най-непростимото провинение в една връзка.
За доста хора тя е мотив за разлъка, а даже да не се стигне до нея, връзките се утежняват, доверието е счупено и превъзмогването на това затруднение става доста мъчно.
Но с изключение на изневярата има и други проблеми във връзките, които могат да нарушат съществено връзките и да се окажат надалеч по-сериозен фактор за разлъка от изневярата.
Кои са проблемите във връзката, които могат да са по-сериозни от изневярата?

1. Любовта не е по този начин мощна, както първоначално.
Любовта се трансформира в другите стадии на връзката. В началото е мощна и вълнуваща, по-късно става по-спокойна и осъзната, само че в идващите стадии би трябвало да прерасне в любов. Ако това не се случи, а възприятията станат напълно равнодушни и усещате равнодушие, това е доста сериозен фактор за утежняване на връзката.

2. Натрупване на негативизъм.
Може с колегата си въобще да не сте си изневерявали, само че все пак връзката ви да доближи своя край. Случва се, когато с течение на времето се натрупат прекомерно доста отрицателни страсти и неспокойствие към другия подбудени от отчаяние от думи и дейности, черти от характера. Тогава към този момент любовта губи своето значение. Надделява негативното отношение към другия, който стартирате да съдите за всичко.

3. Ревност.
Ревността е разрушителна страст, която може да докара до разлъка и също постоянно е считана за по-сериозна от изневярата. Тя може да токсини и най-щастливите връзки, когато се загнезди в тях. Ревността, изключително тази без съображение, може да провокира непрекъснати спорове, подтиснатост, загуба на доверие. Ако ревнувате колегата си от всичко и всички, това постоянно се оказва огромен проблем и може да е по-сериозен фактор за съсипия в връзките от изневярата.

4. Липса на връзка.
Когато общуването не е обикновено, връзките стартират да страдат. Връзката може да се разпадне с времето, в случай че няма добра връзка сред сътрудниците. Най-често срещаният проблем е, когато единият обича да приказва и споделя, а другият таи всичко в себе си. Получава се преграда в общуването, която подкопава връзките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР