Изневярата съвсем не е чужда за човешките отношения. Измяната се

...
Изневярата съвсем не е чужда за човешките отношения. Измяната се
Коментари Харесай

7 причини защо ти си виновна, че той ти кръшка

Изневярата напълно не е непозната за човешките връзки. Измяната се случва по ред условия, като доста постоянно за нея виновност имат и двамата сътрудници. За мъжката невярност се приказва доста. Факт е, че някои мачовци цялостен живот не могат да се наситят на женско внимание и не престават да жадуват за него даже когато са се врекли във честност на една дама.
Не за господата вид Казанова обаче ще приказваме през днешния ден, а за мъжете, които прибягват до невярност, тъй като самите им половинки ги тласкат към това. Вижте кои неточности в женското държание карат господата да търсят внимание и милувки другаде!
Вечното натякване
Мъжете ненавиждат да им се натяква непрестанно за нещо. Всеки прави неточности от време на време, само че в случай че дамите все приказват за старите неточности и не престават да упрекват половинката си за тях, не си вършат огромна услуга.
Сравняването с други мъже
Никой човек не обича да бъде сравняван с други и да му се акцентира, че те постоянно го превъзхождат с нещо. Още по-малко мъжете. Така че, дами, добре си помислете идващия път преди да сравните мъжа си с някогашния си или със брачна половинка на най-хубавата си другарка. Ценете достолепията, които половинката ви има и изтъквайте тях, а не слабостите ѝ. Иначе рискувате да загубите любовта на мъжа си и да го тласнете в непознати прегръдки.
Грозните подиуми на ревнивост
Ако имате нещо, което отблъсква мъжа по изключително мощен метод, това са сцените на ревнивост, които някои дами устройват на съпрузите си, без да има причина за това. Такова държание плаши господата и ги кара да се усещат пъклен неловко.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР