Изневярата е нещо, за което никой не обича да говори.

...
Изневярата е нещо, за което никой не обича да говори.
Коментари Харесай

Склонни ли сме към изневяра?

Изневярата е нещо, за което никой не обича да приказва. Тези, на които са им изневерили, или губят религия в любовта, или им би трябвало дълго време, с цел да простят, само че не и да не помнят. Другите - които изневеряват, също пазят своята пикантна загадка, която в някои случаи е в комплект със съществено възприятие за виновност.
Вероятно считаме, че в случай че обичаме същински, няма по какъв начин да изневерим. И да, за мнозина това е верният метод на мислене и деяние. Но има и едни хора, които просто са предразположени към провинения.
Мъжете и дамите, които могат да се похвалят с по-голям брой полови сътрудници, са по-склонни да изневерят, когато са във връзка, считат учени от Университета в Клуинсленд.
Причината е в насъбрания сериозен опит. Все отново другите чувства, пристигнали от многото сътрудници, мъчно биха могли да се повторят или задоволят с моногамия. Такива хора мислят доста по-малко, преди да се впуснат във физически контакт с обекта на желанията си, който е друг от формалната им половинка.
Това прави директна прилика и с другия вид хора, които най-често изневеряват - тези, които взимат спонтанни решения и са импулсивни във всеки един аспект от живота си. Те не стопират на пауза, с цел да помислят над обстановката, а страстите им надвиват над здравия разсъдък, без значение дали приказваме за ненужна покупка или невярност, написа Independent.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР