Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в

...
Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в
Коментари Харесай

Какво кара всяка зодия да изневерява?

Изневярата е най-неприятното нещо, което може да се случи в една връзка. Често такова прекарване оставя трайна диря и понижава доверието ни в другите. Причината за изневярата могат да се потърсят и в зодиакалния знак.
Ето какви са те за другите зодии:
Овен
Рутината, спокойствието и еднообразието задушават Овена. Той обича да се състезава, да преследва и диктува. Когато получи това, той губи интерес и стартира да търси друго многообразие. Те изневеряват, с цел да раздрусат любовния си живот и да върнат тръпката в него. Не го вършат, с цел да наранят другия, а просто тъй като обичат покачвания любовен градус.
Телец
Ако на него са му изневерили, той също ще го направи, с цел да си го върне. Те са рисково ревностни и обичат да упражняват надзор на сътрудниците си. Много постоянно те се държат като че ли имат другия. Когато остане отчаян, той стартира да се съмнява постоянно и да помни дълго това. 
Близнаци
 Съпругът ви изневерява, само че не желае бракоразвод?! Ето за какво Съпругът ви изневерява, само че не желае бракоразвод?! Ето за какво
Съпругът изневерява, само че не се развежда - позната обстановка? Това събитие се среща много постоянно. Защо? Ще разберем през днешния ден. Причините за това...
Те просто изневеряват, тъй като не желаят да пропущат забавното в живота. Смятат, че в случай че се отдадат на един човек, ще забавят своето развиване като персони. Също по този начин, изневеряват и от боязън да не бъдат засегнати или да не останат сами. 
Рак
Ако този знак изневери, то е по този начин, тъй като просто е изгубил връзката с половинката си. Усещането, че сътрудникът не ги обича и ги е изоставил, ги унищожава. В резултат на това те стартират да търсят нова обич.
Лъв
Те обичат да са центъра на вниманието. Ако половинката им спре да ги гледа с първичното боготворене, то тогава те стартират да се оглеждат за нещо свежо. Изневярата ги кара да се усещат по този начин, като че ли в никакъв случай не са губили своето обаяние. 
 Изневяра, която не е обвързвана със секса, само че я има във всяка връзка Изневяра, която не е обвързвана със секса, само че я има във всяка връзка
Какво е прочувствена невярност? Какви са признаците и за какво не е толкоз елементарно да се разпознае? Как следствията от това могат да повлияя...
Дева
Девата изневерява, когато сътрудникът е прекомерно ангажиран или не обръща внимание на връзката им. Те се дистанцират и страдат от това. Обикновено, в случай че тя изневери първа, се усеща доста отговорна. Ще се сложи на мястото на колегата и ще се чуди дълго време дали да му каже и по какъв начин би се почувствал той.
Везни
Те се впускат в съществени взаимоотношения, още преди да са станали такива. Също по този начин, не е изключено да се срещат с повече от един човек, с цел да схванат кой е подобаващ за тях.
Козирог
 Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това Разказ за съдбовно привличане: Ако знаех, че е женен, нямаше да направя това
Запознах се с един прелъстителен мъж, когато бях на семинар от работата. Бях се разделила с предходния си другар, тъй като непрекъснато се к...
Козирозите не изневеряват по принцип. Те го вършат, в случай че се усещат притиснати или заклещени. Ако бъдат хванати, се усещат отговорни. Също по този начин, те считат, че това е дребна нефатална неточност, която им оказва помощ да се разтоварят от многото задължения. Те не влагат усеща в изневярата. Правят го, тъй като се усещат засегнати от колегата си, в случай че той не утвърждава някои дейности или пък се е дистанцирал. 
Водолей
За тях е доста мъчно да открият верния човек и в профил може да наподобява, че са несериозни и прекомерно влюбчиви, само че истината е друга. Те отхвърлят да си пропиляват времето с неверния човек и избират да влизат от една връзка в друга, до момента в който не открият своята сродна душа.
Риби
Те живеят в един личен свят, който се върти към тях. Обичат да мечтаят и не се опасяват да преследват фантазиите си. Този техен блян им пречи да позволен някого до себе си, само че създадат ли го - в никакъв случай няма да изневерят на избора си!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР